Tandkød – plastikkirurgi

Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan dit smil ser ud, kan en plastikkirurgisk behandling måske være løsningen, så du kan få et smil, du vil holde af.

Har du et “gummy smile”, hvor tandkødet fylder for meget og dækker noget af tændernes kroner, så dine tænder ser kortere ud, eller er dit tandkød trukket tilbage på en eller flere tænder, så de virker længere og rødderne er synlige, eller er din tandkødslinje ikke lige og pæn, kan der rettes op på dette.

Plastikkirurgiske behandlinger i tandkødet kan både udføres af kosmetiske og ikke-kosmetiske grunde. Herunder kan du læse mere om de individuelle behandlinger:

Mariannes kompetencer

Efter Marianne blev uddannet og havde arbejdet herhjemme i Danmark som tandlæge igennem en årrække, valgte hun at videreuddanne sig i USA, hvor hun opnåede en speciale-titel indenfor paradentose og implantater. Som en del af denne uddannelse, indgik de forskellige former for tandkødsoperationer og kirurgiske indgreb. Dette er ikke en del af den normale tandlægeuddannelse herhjemme, hvorfor man kun kan opnå begrænset kompetencer indenfor dette felt herhjemme, hvorfor hun  således er en af de eneste, der tilbyder disse former for behandling.