Hvad kan vi?

 

Parodontitis er en af de mest almindelige infektioner i USA og Europa. Over 75% af de amerikanske voksne over 35 år har en eller anden form for denne sygdom. Parodontitis er en kronisk sygdom, som hjertesygdomme og diabetes. Der er aktive og inaktive stadier af sygdommen. Faktorer som manglende oral hygiejne, tobak, sygdom, genetik og stress påvirker denne sygdom. Hvis ubehandlet, og disse sygdomme er i første omgang smertefri, bliver støtten af ​​tænderne og kæbenbenet ødelagt. Ved senere stadier bliver tænderne løse eller begynder at gøre ondt. Derudover kan tandkødssygdom forårsage dårlig ånde og ændre udseendet af dit smil. Målet med parodontal terapi er at redde eksisterende tænder, erstatte manglende tænder med implantater, og bidrage til kosmetisk tandpleje.

Marianne har en uddannelse som almen tandlæge, og en i parodontologi (herunder implantatkirurgi) af det amerikanske akademi for parodontologi, og desuden er hun også diplomat i det amerikanske board of periodontology.

Som bestyrelsescertificeret parodontolog har hun en højt anerkendt, state-of-the-art, avanceret træning i behandling af parodontitis og tandimplantater.

Denne specielle uddannelse og grad er også blevet anerkendt og certificeret af European Federation of Periodontology.

Hun har praktiseret tandpleje siden 1988 og er en meget erfaren kliniker.
Hun har også arbejdet med flere forskningsprojekter med kolleger i USA og Tyskland. Desuden nyder hun med til at bidrage til specialets fremtid ved at undervise tandlægestuderende ved Tandlægehøjskolen.

Hvis du er blevet henvist til os af din almindelige tandlæge, er det meget sandsynligt, at din parodontale infektion har udviklet sig ud over det milde stadium, eller du har brug for tandimplantater. Vores mål er at arbejde tæt sammen med din tandlæge for at hjælpe dig med at bevare dine naturlige tænder og tandimplantater  så lang tid som muligt. For sen start af behandlingen kan have alvorlige konsekvenser.

Hendes fokus er at give dig individuel pleje. Forbedring af dit smil, såvel som din mundhygiejne, bliver vægtet højt. Marianne tager sig tid til at undersøge dine tænder grundigt, forklare resultater, skitsere behandlingsmuligheder og anbefalinger, og bestræber sig på at hjælpe dig med at føle dig helt informeret om dine valg, før du fortsætter behandlingen.

 

Et smukt og sundt smil er normalt forbundet med livskvalitet, overordnet udseende og selvtillid. Som en parodontolog er mit mål at holde dig smilende, talende og tyggende med dine naturlige tænder og dine tandimplantater resten af livet.

Jeg ser frem til at se dig…. tak, thank you, danke, merci, gracias”

Marianne Hoffmeyer