Viden/kurser

Dokumenteret Efteruddannelse

Som tandlæge slutter ens uddannelse aldrig. Der bliver hele tiden foretaget nye gennembrud i forskningen og udviklet nye og bedre metoder og udstyr. Det er derfor vigtigt løbende at holde sig opdateret på den nyeste viden, så vi kan tilbyde det bedste til dig som patient hos os. Det er en del klinikkens mål og værdier.

Marianne deltager derfor løbende i konferencer og kurser, blandt andet i USA, så hun fremadrettet kan forblive en af Danmarks bedste tandlæger, når det kommer til paradentose og implantater. 

Naturligvis lever hun op til Tandlægeforeninges krav om dokumenteret efteruddannelse på minimum 25 timer pr år.

Desuden lever hun også op til de krav American Board of Periodontology og American Academy of Periodontology stiller om dokumenteret efteruddannelse og online prøver, som er nødvendige for at forny specialtandlægeuddannelsens certifikat årligt i USA.

Hvis du er interesseret i at læse om Mariannes uddannelse, både herhjemme og i USA, samt de forskningsprojekter, hun er været en del, kan

 

Tandlæge Marianne Hoffmeyer er medlem af:

 

Tandlæge foreningen


Scandinavian Society of Periodontology


European Federation of Periodontology


Dansk Selskab for Parodontologi


The American Dental Association


The American Academy of Periodontology
Specialist in Periodontics


Dansk Parodontologisk Selskab


The American Board of Periodontology
Certifying in Periodontology and Dental Implant Surgery
Diplomate


Academy of Osseointegration (USA)*


*“As an active member of AO (Academy of Osseointegration), this dental practice offers advanced specialized knowledge about the science and clinical applications of implant dentistry. Learn more about dental implants and AO.

Marianne er certificeret i: