Mød personalet

Din behandler vil være tandlæge Marianne Hoffmeyer.

Vi har en ledige stilling hvis du er interesseret i at være en del af vores nuværende team

Deltid eller Fuld tid | Klinikassistent, Klinikassistent elev eller Tandlægestuderende | Oprettet d. 5. april 2022

Vi må desværre sige farvel til vores klinikassistent elev og søger derfor en ny kollega. Er det noget for dig?

Henriette

Henriette er tandlægestuderende og vil sideløbende med sit studie assistere på klinikken fra november 2018.  Hun er i slutningen af sit studie og behandler selv patienter på Tandlægeskolen. Hun har udvist ekstrem flid og har påtaget sig udfordringer de seneste ca 10 år ved at bruge sin fritid til at få erhvervserfaring indenfor butik- og restaurationsbranchen, og er derfor vant til at omgås mange mennesker. Hun har desuden oplevet at arbejde i London i ca 6 mdr, har fået indsigt i international kultur og er ferm til det engelske sprog, som klinikkens internationale patienter vil sætte pris på. Vi glæder os meget over at hun hjælper os med at yde bedst muligt service på klinikken.

Eva

Eva er tandlægestuderende siden 2019 og vil sideløbende med sit studie komme her fra 2020. Hun er en af de personer du vil tale med i telefonen, når du ringer til os.  Hun har tidligere arbejdet 5 år som gymnastikinstruktør og 1 år på et plejehjem, har forståelse for god personkontakt og service, er ansvarsfuld og lærenem. Hun er klar til at møde dig med et smil, yde den service du selvfølgelig forventer og sørge for at du får en god oplevelse på klinikken. Vi byder hende hjertelig velkommen.

Alberte

Alberte er tandlægestuderende siden 2020 og vil sideløbende med sit studie komme her fra 2021. Hun er en af de personer du vil tale med i telefonen, når du ringer til os.  Hun har tidligere arbejdet på et plejehjem, og selv om hun er ny i tandlægebranchen vil hun gøre sit bedste til at lære alt på klinikken. Vi byder hende hjertelig velkommen og håber at I vil være tålmodige mens hun læres op.

Mette

Mette er tandlægestuderende og har sideløbende med sit studie assisteret på klinikken fra 2019-2021.  Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med denne dygtige, smilende ung dame med jysk charme og høj arbejdsmoral. Vi  håber at hun har lært fået en del viden med til sin fremtid som tandlæge.

Benedikte

Benedikte er tandlægestuderende, har sideløbende med sit studie været hos os i 2019-20 og går nu tilbage til at læse på fuld tid. Vi har alle været glade for samarbejdet og håber at erfaringen vil være til gavn for hendes studie og fremtid.

Jacob

Jacob er tandlægestuderende og har assisteret på klinikken i 2017-18, mens han tog orlov fra studiet. Vi har været meget glad for samarbejdet og håber at han har fået erfaring med fra os, der kan hjælpe ham som tandlæge en dag. 

På samme etage deler vi reception og andre fælles lokaler med vores kollega Tandlæge Søren Barsted og sin klinikassistent Susan.