Mød personalet

Din behandler vil være tandlæge Marianne Hoffmeyer.

Henriette

Henriette er tandlægestuderende og vil sideløbende med sit studie assistere på klinikken fra november 2018.  Hun er over halvvejs i sit studie og behandler selv patienter på Tandlægeskolen. Hun har udvist ekstrem flid og har påtaget sig udfordringer de seneste ca 8 år ved at bruge sin fritid til at få erhvervserfaring indenfor butik- og restaurationsbranchen, og er derfor vant til at omgås mange mennesker. Hun har desuden oplevet at arbejde i London i ca 6 mdr, har fået indsigt i international kultur og er ferm til det engelske sprog, som klinikkens internationale patienter vil sætte pris på. Vi glæder os meget over at hun hjælper os med at yde bedst muligt service på klinikken.

Mette

Mette er tandlægestuderende og vil sideløbende med sit studie assistere på klinikken fra februar 2019.  Hun er over halvvejs i sit studie og behandler selv patienter på Tandlægeskolen. Hun er en frisk, smilende ung dame med jysk charme og høj arbejdsmoral. Som yngre har hun I mange år været aktiv landsholdssvømmer (Team Danmark) og desuden givet videre til andre ved at være svømmetræner. Senere har hun opnået 6 års erhvervserfaring som afløser i hjemmeplejen. Desuden har hun i et par år deltaget i uddannelsen indenfor medicin med industriel specialisering og tandplejer. Hun er ligeledes dygtig til engelsk, til gavn for vores udenlandske patienter. Vi er meget glade for at hun hjælper os på klinikken og vil tage godt imod dig når du kommer her eller ringer til os.

Eva

Eva er tandlægestuderende og vil sideløbende med 2. år af sit studie komme her fra 2020. Hun er en af de personer du vil tale med i telefonen, når du ringer til os.  Hun har tidligere arbejdet 5 år som gymnastikinstruktør og 1 år på et plejehjem, har forståelse for god personkontakt og service, er ansvarsfuld og lærenem. Hun er klar til at møde dig med et smil, yde den service du selvfølgelig forventer og sørge for at du får en god oplevelse på klinikken. Vi byder hende hjertelig velkommen.

Benedikte

Benedikte er tandlægestuderende, har sideløbende med sit studie været hos os i 2019-20 og går nu tilbage til at læse på fuld tid. Vi har alle været glade for samarbejdet og håber at erfaringen vil være til gavn for hendes studie og fremtid.

Jacob

Jacob er tandlægestuderende og har assisteret på klinikken i 2017-18, mens han tog orlov fra studiet. Vi har været meget glad for samarbejdet og håber at han har fået erfaring med fra os, der kan hjælpe ham som tandlæge en dag. 

På samme etage deler vi reception og andre fælles lokaler med vores kollega Tandlæge Søren Barsted og sin klinikassistent Susan.