Nyt udstyr og materialer

Digital intraoral kamera

Tandlægen anvender et lille kamera inde i din mund til at tage et forstørret digital billede af dine tænder. Billederne vises på en computerskærm for både patient og tandlæge. De er gode til at diagnosticere og registrere problemer og  patienten kan se hvad tandlægen taler om, når hun evaluerer dine tænder.

Digital røntgen

Digital røntgen giver mindre stråling (90% mindre), er fremkaldt på ca 1 minut og er af meget høj kvalitet. Disse billeder ses på computerskærmen, hvilket giver mulighed for lettere at se, indkredse og forstå eventuelle problemer. Denne teknologi er miljøvenlig, da der ikke anvendes kemikalier til fremkaldelse af billedet.

Digital journal, -regningssystem, EDI-portal, email indkald og sms påmindelse

Journalinformation, herunder undersøgelsesresultater og røntgenbilleder, opbevares på et sikkert og komplekst dental computersystem. Dette giver mulighed for hurtig og nem adgang til oplysninger i løbet af dit besøg på klinikken. Alle oplysninger er beskyttet af de nuværende eksisterende love og bestemmelser. Vi sender indkald og påmindelser over email og sms når dit samtykke gives.

Implantater, knogle- og blødtvævsmaterialer, bakteriepodeprøver, laser, genetiske tests, o.lign

Tandimplantater, knogle– og blødtvævs transplantatmaterialer, bakteriepodeprøver o.lign, er fremskridt i parodontal behandling.

Laser er et højteknologiske supplement til parodontal behandling som vi har haft på klinikken, men som i øjeblikket er på stand-by.

Genetiske tests har vi ikke i øjeblikket, da der ikke er bevis for at det gør en forskel på behandlingen og er derfor ikke anbefalet.

Invisalign, ClearCorrect og ClearSmile Inman Aligner tandregulering

Invisalign, ClearCorrect og ClearSmile Inman Aligner er en revolutionerende, metalfri måde at rette tænder på