ClearCorrect “usynlig tandregulering”

ClearCorrect alignere er nemme at bruge, transparente, aftagelige, behagelige, og bliver ofte anvendt til at behandle milde til medium-svære malokklusioner. Ingen metal bånd eller togskinner. Dette firma har eksisteret i 12 år, og har flere hundrede tusinde behandlinger bag sig (Ejer: Straumann Group).

Vi tilbyder en konsultation med honorar hvor du efterfølgende får en gratis digital setup. Herved får du mulighed for at se hvad behandlingen kan gøre for dig med både før og efter billede. 

Kan du lide udfaldet accepterer du behandlingen (samtykke, aftryk, røntgen, fotos, skinner m.m.) og dine skinner bliver fremstillet til dig. Hver skinne vil rykke dine tænder en lille smule, så du til sidst får det smil den digitale setup har vist os. Lige tænder ser godt ud, fungerer bedre, undgår skævt slid, kan være nemmere at renholde og dermed få færre huller.

Hvordan virker ClearCorrect?

Instruktioner

  • Skyl nye skinner med koldt vand før brug
  • Når skinnerne ikke er i munden skal de opbevares i etui så de ikke går tabt eller blive beskadiget.
  • Ved behandlingens afslutning skal der bruges en retainer.

Daglig pleje og vedligeholdelse af skinner

  • Før indsættelse: Skinnerne rengøres med en blød tandbørste og sæbe. De skal skylles grundigt med vand efter hver rengøring.
  • Brug ikke protese rensemidler eller nedsænke dem i mundskyl. De kan beskadige skinnernes overflade og gøre den mat og mere synlig.

God mundhygiejne

  • Skinnerne skal fjernes,  før der spises eller drikkes (du behøver ikke fjerne skinnen for at drikke koldt vand)
  • Du skal børste tænder og bruge tandtråd efter hvert hoved- eller mellemmåltid, før skinnen sættes på igen. Har du ikke adgang til en tandbørste, kan du blot skylle munden, og derefter rengøre skinnerne ved at holde dem under rindende varmt vand. Det er ikke den bedste måde at rengøre dem på, men det fungerer i mangel på bedre. Skinnerne rengøres grundigt, så snart det er muligt.
  • Regelmæssig tandundersøgelse og tandrensning anbefales for at bevare tændernes og tandkødets sundhed.

Når behandlingen er færdig

Tænderne holdes på plads ved hjælp af en metal retentionstråd på bagsiden af fortænderne eller v.hj.a. en aftagelig plastskinne

Retentionstråd