Sygeforsikringen ”Danmark”


Som medlem af Sygeforsikringen “Danmark” kan du få tilskud til dine tandbehandlinger alt efter hvilken gruppe, du er meldt ind i.  Du får mere i tilskud, hvis du har været medlem i mere end 5 år.

Er du 18-25 år giver de mere i tilskud og deres slogan er “100% i tilskud til tandeftersyn og tandrensning”. Læs mere på deres hjemmeside.

Du behøver ikke at sende din regning ind, det gør vi automatisk for dig, når din regning er betalt. Vores overslag beregner et forventet tilskud, men vi har intet ansvar for Danmarks faktiske tilskud til dig. Du skal selv kontrollere at du har oplyst medlemskab og korrekt gruppe til os, da det sker ikke automatisk. Du skal også selv kontrollere at tilskud udbetales til dig.

Er du ikke medlem endnu, eller er du allerede medlem, men overvejer at skifte gruppe så kan du læse mere her: Sygeforsikring “Danmark”

Eksempler på tilskud fra Danmark
Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til regelmæssig eftersyn og rens, parodontitis rens, bedøvelse, røntgen, parodontitisoperation, implantatoperation, implantatskruer, abutments/tryklåse og implantatkronen/broen/protesen, m.m.