Mød personalet

Din behandler vil være tandlæge Marianne Hoffmeyer. Hende kan du læse mere om under Mød tandlægen.


Henriette Bardrum

Henriette er tandlægestuderende og vil sideløbende med sit studie assistere på klinikken fra november 2018.  Hun er over halvvejs i sit studie og behandler selv patienter på Tandlægeskolen. Hun har udvist ekstrem flid og har påtaget sig udfordringer de seneste ca 8 år ved at bruge sin fritid til at få erhvervserfaring indenfor butik- og restaurationsbranchen, og er derfor vant til at omgås mange mennesker. Hun har desuden oplevet at arbejde i London i ca 6 mdr, har fået indsigt i international kultur og er ferm til det engelske sprog, som klinikkens internationale patienter vil sætte pris på. Vi glæder os over at hun vil hjælpe os til at yde optimal service på klinikken, ved behandlingsstolen, ved telefonen, via korrespondance, til at videreudvikle patientvejledninger, it-opgaver og hjemmeside, m.m.


Mette Marie Blæsbjerg

Mette Marie er tandlægestuderende og vil sideløbende med sit studie assistere på klinikken fra februar 2019.  Hun er en frisk, smilende ung dame med jysk charme og høj arbejdsmoral. Som yngre har hun I mange år været aktiv landsholdssvømmer (Team Danmark) og desuden givet videre til andre ved at være svømmetræner. Senere har hun opnået 6 års erhvervserfaring som afløser i hjemmeplejen. Desuden har hun i et par år deltaget i uddannelsen indenfor medicin med industriel specialisering og tandplejer. Hun er ligeledes dygtig til engelsk, til gavn for vores udenlandske patienter. Vi glæder os til at hun vil hjælpe os på klinikken, vil tage godt imod dig når du kommer her, hjælpe ved behandlingsstolen, svare på dit telefonopkald og korrespondance, videreudvikle klinikkens historiebog til venteværelset, it-opgaver og hjemmeside, m.m.


Benedikte Lyng

Benedikte er tandlægestuderende og over halvvejs i sit studie, hvor hun selv behandler patienter på Tandlægeskolen. Hun er ansat fra maj 2019 og vi byder hende hjertelig velkommen. Hun vil assistere ved behandlingsstolen og er en af de personer du vil tale med i telefonen, når du ringer til os.  Benedikte har tidligere arbejdet på deltid på en tandlægeklinik i sin fritid efter undervisningen på tandlægeskolen, så hun kender til arbejdsgangen og har forståelse for god personkontakt og service. Hun har udvist stor passion for tandlægefaget, er energisk og lærenem. Hun er klar til at møde dig med et smil, yde den service du selvfølgelig forventer og sørge for at du får en god oplevelse på  klinikken.


Jacob Hoffmeyer

Jacob er tandlægestuderende og har assisteret på klinikken i 14 måneder i 2017-18, mens han tog fuldtidsorlov fra tandlægestudiet. Fra sidst i august 2018 starter Jacob fuldtid på studiet igen. Vi har været meget glad for samarbejdet og håber at han har fået erfaring med fra os, der kan hjælpe ham som tandlæge en dag. I nærmeste fremtid vil nye tandlægestuderende overtage og videreudvikle hans opgaver på klinikken. Vi håber at du har været glad for Jacobs hjælpsomhed og velvillighed og kan nyde godt af bl.a. den foreløbige udvikling af vores hjemmeside som han har bidraget til.

 

På samme etage deler vi reception og andre fælles lokaler med vores kollega Tandlæge Søren Barsted og sin klinikassistent Susan.