Velkommen til klinikken

 

Velkommen● Welcome ● Välkommen ● Vælkomin ● Velkomin ● Willkommen ● Welkom ●Tikilluarit ● Tervetuloa  Bienvenue ● Benvenuti ● Bienvenido ● Bem vindo ● Bon Bini Aloha kakou ● Καλώς ορίσατε  Kalos orísate ● Добро пожаловать  Dobro požalovat ● Shalom 
Beruhim ha-bayim 
● Hosgeldin ● Hos Amadid  Ahlan wa-sahlan ● Huan Ying guānglín ● 
Yokoso Irasshaimase 
● ยินดีต้อนรับ  Yindi to nrap ● Svāgat  Ayubovan

Vi byder dig hjerteligt velkommen her på klinikkens side. Her kan du læse lidt om vi, og specielt Tandlæge Marianne Hoffmeyer er, samt  få et indblik i, og forståelse for, de behandlinger vi har at tilbyde. 

Tandlægens mission

Et smil viser andre, hvordan du føler og skaber et varigt indtryk.
Et smukt smil giver selvtillid, venlighed, skønhed og sundhed.
Tandlægens mission er at hjælpe dig med at opnå dette.

Et mål er en forpligtelse til at forfølge ekspertise gennem uddannelse, personlig- og gruppeudvikling og ved at mestre og implementere avanceret teknologi og viden.

Et andet mål er at stræbe efter at behandle alle patienter som enkeltpersoner og altid levere denne pleje med førsteklasses service.

Vi forstår, at udsigten til behandling og mulig operation kan forårsage angst og lidelse, og vi gør vores bedste for at sætte dig i ro i en afslappende atmosfære, så hun kan yde den pleje, du fortjener.

Tandlægen tager sin rolle som specialist i parodontal behandling alvorlig og ønsker at hjælpe sine patienter bedst muligt til at opnå oral sundhed.

 

Klinikkens venteværelse