Ny patient/1. besøg

Har jeg brug for en henvisning for at få en aftale?

Nej, du er velkommen til at ringe og lave en aftale til enhver tid.

Marianne er en specialist samt en almindelig tandlæge og kan tilbyde alle former for behandling, hvis det er nødvendigt. Når der er behov for det, kan hun henvise visse typer af behandling til andre tandlæger, læger, og specialister. Dette er til din fordel for et optimalt behandlingsresultat.

Samarbejde med din henvisende læge

Hvis du bliver henvist af din almindelige tandlæge, anden specialist, eller læge, vil vi sætte pris på at modtage relevant information (journal og røntgenbilleder) forud for dit besøg.

Vær opmærksom på, at hun har en aftale med din henvisende læge om, at hun kun vil udføre tandpleje i forbindelse med din henvisning. Eventuelt andre behandlinger, der er nødvendige, udføres af din henvisende tandlæge.

Vi sætter pris på at arbejde med din tandlæge, og hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat.

Dit første besøg hos Marianne Hoffmeyer

Dit første besøg vil omfatte en evaluering af dit medicinske forløb, en grundig tand- og tandkødsundersøgelse, en oral kræftundersøgelse, digitale røntgenbilleder, og udviklingen af ​​en behandlingsplan, der er designet til dine specifikke behov og bekymringer.

Finansiering: Du vil rutinemæssigt blive tilbudt et overslag over dine behandlingsgebyrer. Hvis dette ikke modtages, er du velkommen til at bede om en kopi til enhver tid.

Vi er glade for at tilbyde følgende betalingsmuligheder:

  • Fuld betaling skal falde når behandlingen er afsluttet efter hvert besøg.
  • Ved kirurgi ønsker vi at gøre det nemmere for dig ved at afregne på behandlingsdagen før operationen udføres, så det ikke er til gene efter indgrebet, når du gerne vil hjem. 
  • Komplekse behandlinger, der tager flere måneder, betales i rater fra det tidspunkt, hvor behandlingsfasen planlægges og påbegyndes. 
  • Ved at betale kontant forud for bestemte store og komplekse behandlinger, gives der 5% nedslag i prisen som tak. Spørg for mere information. 
  • Vi tager imod Dankort og MobilePay.
  • Desværre accepterer vi i øjeblikket ikke kreditkort.
  • Hvis du har tandlæge- eller sundhedsforsikring, så oplys os om dette, så vi kan hjælpe med at underrette firmaet om behandlingen, og give dig en ekstra kvittering til deres behov.
Klinikkens privatlivspolitik for patientbehandling

Når du er patient på klinikken, er det nødvendigt, at vi registrerer og anvender visse oplysninger om dig. Dette har vi pligt til at gøre efter hhv. autorisationsloven, journalføringsbekendtgørelsen og sundhedsloven. Vi skal følge de fastlagte regler om datasikkerhed jfr compliance GDPR pr. 25. maj 2018.