Ny teknologi

 

Digital intraoral kamera
Tandlægen anvender et lille kamera inde i din mund til at tage et forstørret digital billede af dine tænder. Billederne vises på en computerskærm for både patient og tandlæge, og de er ekstrem praktiske til at diagnosticere og registrere tandproblemer. Intra-orale fotos tillader også patienten til at se, hvad tandlægen ser, når hun evaluerer dine tænder.

Digital røntgen (Computer digital radiografi)
Digital røntgen er den nyeste måde til at optage og evaluere røntgenbilleder. Det giver mindre stråling (90% mindre), er fremkaldt på ca 1 minut og er at meget høj kvalitet. Disse billeder ses på computerskærmen, hvilket giver mulighed for lettere at se, indkredse og forstå eventuelle problemer. Desuden er denne nye teknologi miljøvenlig, da der ikke anvendes kemikalier til fremkaldelse af billedet.

Klinikkens røntgenfremkalder.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Digital (computer) journal, -regningssystem, email indkald og sms påmindelse

Journalinformation, herunder undersøgelsesresultater og røntgenbilleder, opbevares på et sikkert og komplekst dental computersystem. Dette giver mulighed for hurtig og nem adgang til oplysninger i løbet af dit besøg på klinikken. Alle oplysninger er beskyttet af de nuværende eksisterende love og bestemmelser.
Vi overgår, så vidt det er muligt, til email indkald og sms påmindelse af aftaler.
Har du ikke email eller mobiltelefon, kan du bede om post eller telefonopringning.

Dental Laser

Diode laser er et højteknologiske supplement til parodontal behandling.

Tandimplantater, knogle- og blødtvævs transplantater, podeprøver, gentest, o.lign. Oplev fordelene ved disse fremskridt i parodontal behandling. Det er blot en af fordelene ved at være behandlet af en tandlæge, der er specialist i parodontlogi.

Invisalign, ClearCorrect og Inam Aligner tandregulering / ortodonti

Invisalign, ClearCorrect og Inam Aligner er en revolutionerende, metalfri måde at rette tænder på