Henvisende tandlæger

(Denne side er tiltænkt tandlæger, der ønsker at henvise patienter til Marianne Hoffmeyer).

Står du med en patient, du føler kunne bruge Mariannes ekspertise fremadrettet, eller ønsker blot at lade hende udføre en bestemt behandling, er du velkommen til at kontakte os med henblik på dette.

Vores mål er et godt samarbejde mellem henvisende tandlæge, patienten og vores klinik. Vi tilstræber at holde dig opdateret undervejs med udskrivningsbreve via EDI. Ring gerne hvis du er i tvivl om et forløb.

Efter afsluttet specialist behandling, inklusiv de nødvendige kontroller, er det vores hensigt at patienten vender tilbage til din klinik for videre kontrol. Alt andet behandling bør foretages hos henvisende tandlæge hvis muligt.

Ved større multidiscipinære behandlinger står vi meget gerne til rådighed for et samarbejde.

EU’s persondataforordning for datasikkerhed betyder at sundhedsdata, journal, parodontalskema, relevant historik, røntgen, fotos med/uden CPR skal sendes over EDI-portalen eller via DentalSuite/Aldente krypteret med kode til vores email.

Derfor er vores online henvisningsformular fjernet. Vi beklager ulejligheden og beder om at der i stedet for sendes en kort beskrivelse af ønsket behandling sammen med relevant journalhistorik, PA skema historik og røntgen, helst over EDI portalen.