Adresse • Åbningstider

Tandlæge Marianne Hoffmeyer
v/ Københavns Paradentose- og Implantatklinik

Vimmelskaftet 47, 2 t.h. Vejviser
1161 København K
DANMARK
Telefon: (+45) 3313 6660
Email: mh@StrogetTand.dk

Midt på Strøget
Lige overfor Jorcks Passage
I samme opgang som Kristeligt Dagblad

 

Åbningstider:

Efter aftale. Vi har tidlige og sene tider. Spørg os når du ringer. Se Online Booking for ledige tider.

Mandag: 8.30 – 17.30
Tirsdag: lukket eller eventuelt 15 – 17.30 ved akut behov (varierer) (vi arbejder på Tandlægeskolen)
Onsdag: 8.30 – 17.30
Torsdag: 8.30 – 17.30
Fredag: 8.30 – 12.30 eller eventuelt senere ved akut behov (varierer)
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Helligdage: Lukket

Telefonen åbner kl 8 og lukker ca 30 min før ovenstående tider.

Hvis telefonen er optaget så læg venligst besked på telefonsvareren, som aflyttes flere gange dagligt, og vi ringer tilbage. Bemærk vi ringer ofte tilbage fra en mobiltelefon med “ukendt nummer”.

Ved henvendelser udenfor åbningstiden, lyt til vores telefonsvarer og send os en e-mail (akutte henvendelser fra klinikkens patienter besvares efter lukketid hvis muligt).

 

Trappen op til mezzanin og elevator
Elevator til klinikken på 2. sal

 

 

 

 

 

 

Klinikkens historie

Den oprindelige klinik, som Marianne købte og overtog i 2010, blev grundlagt i 1966 tæt på Strøget i København K, af en tandlæge med historie og ry for at kunne tilbyde kvalitet og ekspertise frem til sin pension, og et ry som vi har gjort vores allerbedste for at holde og gøre endnu bedre lige siden. Mod slutningen af 2014 flyttede vi til vores nye lokaler på Vimmelskaftet på gågaden Strøget i samme bygning som Kristeligt Dagblad og lige overfor Jorcks Passage. Dette har givet os meget bedre plads til vores klinik og en venlig og professionel atmosfære i en flot gammel bygning med kendt historie, der inkluderer en tandlægeklinik, KTAS, Biograf/Nordisk Film, den berømte Bernina Cafe og meget andet. Området er kendt af mange.

Adresse på vores tandteknikere:

SUPRADENT,  Nørre Farimagsgade 33, 1 th.1364 Kbh K,  Tlf.: 4587 0123, www.supradent.dk. Tæt på Nørreport Station / Israels Plads. Til farveprøve og tilpasning. INGEN henvendelse uden forudgående aftale med os.

BRUUNS DENTAL: Damhus Boulevard 24, 2610 Rødovre, Tlf 3670 1801. www.bruunsdental.dk. Tæt på Damhussøen. Til farveprøve, protesearbejde og tilpasning. INGEN henvendelse uden forudgående aftale med os.