Sygeforsikring ”Danmark”

Som medlam af Sygeforsikring “Danmark” kan du få tilskud til dine tandbehandlinger alt efter hvilken gruppe, du er meldt ind i.

Er du paradentosepatient anbefaler vi at du melder dig ind, da der gives tilskud til de rensninger og behandlinger, du har brug for.

Til større behandlinger, så som implantater, gives der også en del i tilskud.

Vær opmærksom på, at du får mere i tilskud, hvis du har været medlem i mere end 5 år.

Er du 18-25 år giver de mere i tilskud og deres slogan er “100% i tilskud til tandeftersyn og tandrensning” hvilket du må læse mere om på deres hjemmeside.

Du behøver ikke at sende din regning ind, det gør vi automatisk for dig, når din regning er betalt. Vores overslag beregner et forventet tilskud, men vi har intet ansvar for Danmarks faktiske tilskud til dig. Du skal selv kontrollere at du har oplyst medlemskab og korrekt gruppe til os, da det sker ikke automatisk. Du skal også selv kontrollere at tilskudet udbetales til dig.

Er du ikke medlem endnu, eller er du allerede medlem, men overvejer at skifte gruppe så kan du læse mere her: Sygeforsikring “Danmark”

Tilskud fra Danmark
Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til bedøvelse, røntgen. implantatoperationer, implantatskruer, abutments/tryklåse og implantatkronen/broen/protesen.

Eksempel på maksimalt tilskud til en hel-implantatbehandling i 2018 (selve operationen, implantat, abutment, og implantatkrone, samt bedøvelse og røntgenbilleder):

Gruppe 1 og 2 (medlem i mindre end 5 år) = op til 6.190,-
Gruppe 1 og 2 (medlem i mere end 5 år) = op til 7.265,-
Gruppe 5 (medlem mindre end 5 år) = 2.390,-
Gruppe 5 (medlem mere end 5 år) = 3.565,-